• -5%
Hračka Bunnies - Elodie Details
search
  • Hračka Bunnies - Elodie Details
  • Hračka Bunnies - Elodie Details

Hračka Bunnies - Elodie Details

29,90 €
28,41 €   s DPH Zľava 5%

23,67 €   bez DPH

Najnižšia cena za posledných 30 dní: 28,41 €

Štýlová a mekučká hračka do kočíka i do postieľky od značky Elodie Details.

Farba: Pink Bouclé
Množstvo

Rodina maznacích kamarátov od Elodie sú mäkké hračky vyrobené s vysokokvalitným remeselným spracovaním a pozornosťou na dekoratívne malé detaily. Každý člen veľkej rodiny je súcitným spoločníkom s jedinečnou osobnosťou. Sú pripravení stať sa verným priateľom svojho nového majiteľa na veľa rokov. Hľadajte množstvo produktov, ktoré ladia s farbami, zo zvyšku sortimentu Elodie na vytvorenie nádherných darčekových súprav.

Bezpečnostne testovaná plyšová hračka
Testovaná a schválená v súlade s bezpečnostnou normou EN-71, hračka na maznanie nemá žiadne odnímateľné časti ani iné potenciálne nebezpečné funkcie.

Vhodné na objatie na dlhé roky
Vďaka vysokokvalitnému remeselnému spracovaniu a dôkladne zistenej vyplnenej časti sú veľmi vhodné na objatie na dlhé roky. 

Skvelý nápad na darček
Kvalitná plyšová hračka je vždy vynikajúcim darčekom pre každé malé dieťa. V sortimente Elodie nájdete mnoho perfektne zladených produktov v nádhernej darčekovej súprave, ktoré sa budú hodiť na objatie.

-stav skladu má informatívny charakter a nieje možné podľa neho garantovať termín dodania tovaru. O dátume dodania Vás budeme informovať po spracovaní objednávky.

Špecifické referencie

EAN13:
7350041673958
Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.